Editorial: (Realitatea bihoreana)

Realitatea bihoreana
Vineri 31.03.2017
  Home
  Editorial
  Actualitate
  Economie
  Politica
  Sport
  Agenda
  Starea vremii
  Horoscop
  Arhiva
  Contact

  MEMBRI  
Cont
Parola
Inregistrare 
am uitat parola
Editorial
Nepotismul ca politica de stat
Nepotismul ca politica de stat
"Avem clasa politica pe care o meritam." Am auzit de foarte multe ori, de nenumarate ori aceste cuvinte, repetate atat de oamenii politici cat mai ales de puhoaiele de asa-zisi analisti care au invadat ecranele televizoarelor. Nu mi-a placut niciodata afirmatia, prea are ceva din fatalismul mioritic in ea. In plus e si foarte comod sa crezi acest... citeste
Diabetul si dependenta de sefie
Diabetul si dependenta de sefie
Dr. Aurel Babes, fostul director al Spitalului Clinic Judetean si fostul sef al sectiei de diabet, isi vrea inapoi sectia, plus achitarea retroactiva (august-decembrie)
a indemnizatiei de conducere. Aceasta ar insemna in jur de 10.000 de lei (2.000 de lei/luna), pe care conducerea spitalului sa-i dea dr. Aurel Babes.
Conducerea spitalului a... citeste
Editorial
Autor : Ioan Sferlea


In urma cu ceva vreme, primarul Ilie Bolojan declara la prima conferinta de presa avuta cu mass-media sportiva locala ca "nu exista director in Primarie care sa poata ramane in functie daca primarul Bolojan vrea sa-l schimbe" referindu-se la cele doua cluburi patronate de Consiliul Local. Probabil ca a fost si convins ca lucrurile se vor derula acestui scenariu. Nu s-a gandit nici un moment ca va fi pus in postura de a astepta o jumatate de an ca o decizie luata de consiliul local sa poata fi pusa si in practica. Nu vreau sa comentez motivele care l-au determinat pe Ilie Bolojan sa ia decizia de a-l schimba din functia de director al CSM Oradea pe Petrut Dragan. Nu inteleg insa ce l-a determinat pe Petrut Dragan sa se opuna cu atata vehementa unei decizii care pana la urma tot va fi pusa in aplicare. S-ar putea sa fi fost sfatuit prost asteptand rezultatul alegerilor in speranta ca PD-L va veni la guvernare. Nu-l vad pe primarul Bolojan sa revina asupra unei decizii luate asa ca agonia lui Petrut nu poate decat sa fie prelungita. Sau, poate, ii este greu sa renunte la beneficiile financiare, care, dupa unii, se ridica la peste 2.000 euro luna, bani greu de castigat in alta parte, chiar daca prietenul Sandu Toth i-a propus un post la brutarie. Ca director, bineinteles!
Nici pozitia "sefului" de la FC Bihor nu este batuta in cuie. Se pare ca se asteapta doar un motiv palpabil pentru a-l schimba, si asta in ciuda rezultatelor obtinute de echipa de fotbal care, deocamdata, se afla la mijlocul clasamentului. Spun gurile rele ca si-ar fi "cumparat" imaginea in unele cotidiane locale. "Aduceti-mi probe si in ziua urmatoare este trimis acasa" ar fi declarat Ilie Bolojan intr-o discutie privata. Si sunt sanse reale ca ele sa se adevereasca. Cum insa campionatul se incheie peste cateva zile, iar in perioada de iarna nimeni nu se inghesuie sa preia un club care va suferi la capitolul finantare, schimbarea lui Toth poare sa fie amanata pentru primavara. Oricum, sunt sase mici ca Pastele sa-l prinda in Iosif Vulcan!Data adaugarii: Joi 27.11.2008
ALTE ARTICOLE DIN ACEASTA CATEGORIE
Ei cu ei, noi cu... vai de noi! (Vineri 26.06.2009)
Nepotismul ca politica de stat (Vineri 12.06.2009)
Gigi, EBA si Vadim... (Vineri 12.06.2009)
Oameni (ne)potriviti in locuri potrivite (Vineri 05.06.2009)
Carnetul de partid (Vineri 05.06.2009)
Radu, non dolet! (Vineri 10.04.2009)
Demisii si alte maruntisuri (Miercuri 11.03.2009)
Cantecul gainii (Marti 10.03.2009)
Tara arde (Vineri 27.02.2009)
Bumerangul (Luni 16.02.2009)
Sapte ani de-acasa ai politicii (Luni 02.02.2009)
Profu' de mate (Miercuri 21.01.2009)
(Joi 27.11.2008)
Motociclistul, santajatul si prostanacul (Vineri 31.10.2008)
Captura de zile mari (Marti 07.10.2008)
Pagini :  1  2  3  4  5  6  7   Urmatoarea pagina 
Realitatea Romaneasca


© 2001 - 2017 Realitatea Bihoreana. Toate drepturile rezervate.contact


abonamente | redactia | termeni si conditii | confidentialitate | copyright | suport tehnic
Valid HTML 4.0 Transitional
gazduire siteuri
gazduit de fhr.ro