Politica: Opt, Doamne, si toti opt (Realitatea bihoreana)

Realitatea bihoreana
Miercuri 18.07.2018
  Home
  Editorial
  Actualitate
  Economie
  Politica
  Sport
  Agenda
  Starea vremii
  Horoscop
  Arhiva
  Contact

  MEMBRI  
Cont
Parola
Inregistrare 
am uitat parola
Politica
In proces cu Prefectura »» Mandat de ales anulat prin ordin de prefect
Fostul viceprimar al Steiului, Mihai Harn, se judeca cu Prefectura. Motivul: suspendarea sa din Consiliul Local Stei pe motiv de incompatibilitate. Liberalul a fost suspendat la scurt timp dupa instalarea lui Gavrila Ghilea in functia de prefect.

Dupa ce in iunie 2008 a pierdut cursa electorala pentru Primaria Stei, liberalul Mihai Harn s-a... citeste »
Sef nou la Tineret
Sef nou la Tineret
Consilierul local din partea PSD Bogdan Hossu, presedinte al TSD Oradea, va fi instalat astazi in functia de director coordonator la Directia Judeteana de Tineret Bihor. Bogdan Hossu a obtinut noua functie in urma concursului sustinut in 14 mai, la Ministerului Tineretului si Sportului, unde a obtinut 84,80 de puncte din 100 posibile. Concursul a... citeste »
Politica
Opt, Doamne, si toti opt
Autor : Vasilicä Ichim


Ultima conferinta sustinuta la sediul PSD a adus in fata presei nu mai putin de opt persoane, dornice sa isi prezinte programele politice pentru regiunile in care vor candida. Printre ei, atat fostul lider Mihai Bar, cat si Sonia Draghici sau Florian Pavel.
Daca Mihai Bar s-a rezumat sa prezinte doar cadrul general al colegiului in care va candida sustinand ca batalia se va da intre doi fosti conducatori de consiliu judetean, adica el si Stefan Seremi, Sonia Draghici a parut sa vorbeasca cu doua guri, iar Florian Pavel sa nu se mai opreasca. "Promit ca voi fi deputatul fiecarui bihorean. Cunosc bine realitatile din sistemul medical bihorean si, daca voi fi aleasa, voi face in asa fel incat in Bihor sa ajunga mai multi bani pentru aceasta ramura. Vreau sa nu mai existe criza de medicamente, spitalele de stat sa aiba aceleasi dotari si sa asigure o asistenta medicala de aceeasi calitate ca in cele particulare, vreau sa existe o transparenta mai mare in ceea ce priveste banii pe care oamenii ii dau pentru Casa de Asigurari de Sanatate astfel incat ei sa stie ce se face cu acesti bani", a declarat medicul Sonia Draghici, candidat PSD pe colegiul 7 Oradea, pentru Camera Deputatilor.
"Tanarul" Florian Pavel doreste innoirea clasei politice romanesti
Daca Sonia Draghici a vorbit atat de repede incat aproape niciun jurnalist nu a apucat sa-si noteze ce a spus, discursul candidatului PSD pe Colegiul 3 Salonta parea sa nu se mai termine. "Nu pot ramane indiferent la viitorul acestei tari si doresc sa dau PSD-ului macar o parte din ceea ce mi-a daruit. Pentru mine agricultura ar trebui sa fie in Romania pe primul loc, pentru ca daca avem o alimentatie sanatoasa putem sa facem fata la orice. Criza alimentara si deci saracia bat la usa. Exista zone in Romania extrem de sarace unde oamenii abia au ce manca de pe o zi pe alta. Vreau sa imi aduc contributia la legea exploatarii animalelor si a pamantului, la protejarea producatorilor indigeni si la punerea la punct a unei legislatii care sa permita un control unic in unitatile comerciale. Este foarte dificil sa produci sau sa vinzi ceva in Romania cand ai doua-trei controale pe zi. Trebuiesc armonizate toate aceste verificari intr-un control unic pentru ca acesti oameni sa nu mai aiba de suferit", a declarat Florian Pavel care a adaugat in final ca: "dupa 19 ani de tranzitie, in care am avut parte doar de sacrificii, a sosit momentul intrarii in normalitate, fapt ce presupune, inainte de toate, innoirea clasei politice romanesti".Data adaugarii: Luni 20.10.2008
ALTE ARTICOLE DIN ACEASTA CATEGORIE
(Vineri 31.10.2008)
UDMR Bihor critica situatia politica (Vineri 31.10.2008)
Oradeni de trei lei (Miercuri 29.10.2008)
(Marti 28.10.2008)
UDMR deschide campania la Cluj-Napoca (Luni 27.10.2008)
(Luni 27.10.2008)
(Vineri 24.10.2008)
(Miercuri 22.10.2008)
PSD Bihor si-a inregistrat candidatii (Miercuri 22.10.2008)
Candidati cu acte-n regula (Miercuri 22.10.2008)
Buni de campanie (Luni 20.10.2008)
Iliescu Gura Bogata (Luni 20.10.2008)
Opt, Doamne, si toti opt (Luni 20.10.2008)
(Vineri 17.10.2008)
Candidatii UDMR pentru Oradea (Vineri 10.10.2008)
Pagini :  Pagina precedenta  1  2  3  4  5   6  7  8  9  10   Urmatoarea pagina 
Realitatea Romaneasca


© 2001 - 2018 Realitatea Bihoreana. Toate drepturile rezervate.contact


abonamente | redactia | termeni si conditii | confidentialitate | copyright | suport tehnic
Valid HTML 4.0 Transitional
gazduire siteuri
gazduit de fhr.ro