Politica: Buni de campanie (Realitatea bihoreana)

Realitatea bihoreana
Miercuri 18.07.2018
  Home
  Editorial
  Actualitate
  Economie
  Politica
  Sport
  Agenda
  Starea vremii
  Horoscop
  Arhiva
  Contact

  MEMBRI  
Cont
Parola
Inregistrare 
am uitat parola
Politica
In proces cu Prefectura Mandat de ales anulat prin ordin de prefect
Fostul viceprimar al Steiului, Mihai Harn, se judeca cu Prefectura. Motivul: suspendarea sa din Consiliul Local Stei pe motiv de incompatibilitate. Liberalul a fost suspendat la scurt timp dupa instalarea lui Gavrila Ghilea in functia de prefect.

Dupa ce in iunie 2008 a pierdut cursa electorala pentru Primaria Stei, liberalul Mihai Harn s-a... citeste
Sef nou la Tineret
Sef nou la Tineret
Consilierul local din partea PSD Bogdan Hossu, presedinte al TSD Oradea, va fi instalat astazi in functia de director coordonator la Directia Judeteana de Tineret Bihor. Bogdan Hossu a obtinut noua functie in urma concursului sustinut in 14 mai, la Ministerului Tineretului si Sportului, unde a obtinut 84,80 de puncte din 100 posibile. Concursul a... citeste
Politica
Buni de campanie
Autor : Realitatea Bihoreana


Colegiul Director al PDL, care va avea loc azi, urmeaza sa valideze listele de candidati pentru toate colegiile uninominale si va aproba strategia electorala, bazata pe sloganul "PDL. Tine cu tine" si pe mesajul national de campanie "Ei cu ei. Noi cu voi".
Liderii democrat-liberali au convocat reuniunea Colegiului Director al PDL, care urmeaza sa se desfasoare luni, la Palatul Parlamentului. In cadrul acestei sedinte, PDL va valida listele de candidati ai partidului in alegerile uninominale intrucat democrat-liberalii vor sa incheie procesul de depunere a listelor de candidati la birourile electorale.
De asemenea, liderii PDL vor aproba strategia electorala a partidului la nivel national. Strategia de campanie a PDL a fost elaborata de mai multi consultanti si analisti politici: Adrian Tibu, fost purtator de cuvant al Ministerului Agriculturii in mandatul lui Gheorghe Flutur, jurnalistul Traian Ungureanu, fostul ziarist Carol Sebastian. Potrivit unor surse democrat-liberale, la elaborarea strategiei electorale a contribuit si consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu. Strategia de comunicare la nivel national a PDL va fi elaborata de firma GMP, a lui Felix Tataru.
Strategia electorala a democrat-liberalilor va fi bazata pe sloganul national "PDL. Tine cu tine" si pe mesajul electoral "Ei cu ei. Noi cu voi", care va fi transmis printr-o campanie nationala de promovare a PDL.
Fecare candidat va avea libertatea de a avea un slogan propriu, teme de campanie personale si actiuni electorale individuale, care sa il defineasca si sa il individualizeze in raport cu contracandidatii sai, dar si cu restul candidatilor PDL.
Toti candidatii PDL trebuie sa sustina ideile, tezele si principiile prezentate in Programul de guvernare, anuntat sub deviza "Gandim altfel". Acesta urmeaza sa fie prezentat, in principalele orase din tara, in perioada campaniei electorale, de catre Theodor Stolojan. Prim-vicepresedintele PDL nu va candida in alegeri, fiind desemnat candidat al partidului pentru functia de prim-ministru.
Unii lideri PDL intentionau sa abordeze, in reuniunea Colegiului Director, inclusiv problema oportunitatii unei motiuni de cenzura, ca demers de imagine indreptat impotriva "guvernarii PNL-PSD". Se pare ca democrat-liberalii nu vor initia un asemenea demers, avand deja semnale publice ca doar PRM se va alia motiunii PDL, ceea ce ar readuce in prim-plan recentul scandal al sustinerii lui Corneliu-Vadim Tudor pentru functia de vicepresedinte al Senatului.Data adaugarii: Luni 20.10.2008
ALTE ARTICOLE DIN ACEASTA CATEGORIE
(Vineri 31.10.2008)
UDMR Bihor critica situatia politica (Vineri 31.10.2008)
Oradeni de trei lei (Miercuri 29.10.2008)
(Marti 28.10.2008)
UDMR deschide campania la Cluj-Napoca (Luni 27.10.2008)
(Luni 27.10.2008)
(Vineri 24.10.2008)
(Miercuri 22.10.2008)
PSD Bihor si-a inregistrat candidatii (Miercuri 22.10.2008)
Candidati cu acte-n regula (Miercuri 22.10.2008)
Buni de campanie (Luni 20.10.2008)
Iliescu Gura Bogata (Luni 20.10.2008)
Opt, Doamne, si toti opt (Luni 20.10.2008)
(Vineri 17.10.2008)
Candidatii UDMR pentru Oradea (Vineri 10.10.2008)
Pagini :  Pagina precedenta  1  2  3  4  5   6  7  8  9  10   Urmatoarea pagina 
Realitatea Romaneasca


© 2001 - 2018 Realitatea Bihoreana. Toate drepturile rezervate.contact


abonamente | redactia | termeni si conditii | confidentialitate | copyright | suport tehnic
Valid HTML 4.0 Transitional
gazduire siteuri
gazduit de fhr.ro