Politica: Secretarul general al PDL Bihor loveste sub centura (Realitatea bihoreana)

Realitatea bihoreana
Marti 17.07.2018
  Home
  Editorial
  Actualitate
  Economie
  Politica
  Sport
  Agenda
  Starea vremii
  Horoscop
  Arhiva
  Contact

  MEMBRI  
Cont
Parola
Inregistrare 
am uitat parola
Politica
In proces cu Prefectura Mandat de ales anulat prin ordin de prefect
Fostul viceprimar al Steiului, Mihai Harn, se judeca cu Prefectura. Motivul: suspendarea sa din Consiliul Local Stei pe motiv de incompatibilitate. Liberalul a fost suspendat la scurt timp dupa instalarea lui Gavrila Ghilea in functia de prefect.

Dupa ce in iunie 2008 a pierdut cursa electorala pentru Primaria Stei, liberalul Mihai Harn s-a... citeste
Sef nou la Tineret
Sef nou la Tineret
Consilierul local din partea PSD Bogdan Hossu, presedinte al TSD Oradea, va fi instalat astazi in functia de director coordonator la Directia Judeteana de Tineret Bihor. Bogdan Hossu a obtinut noua functie in urma concursului sustinut in 14 mai, la Ministerului Tineretului si Sportului, unde a obtinut 84,80 de puncte din 100 posibile. Concursul a... citeste
Politica
Secretarul general al PDL Bihor loveste sub centura
Autor : Realitatea Bihoreana


Municipalitatea nu a incasat niciun leu din inchirierea Arenei "Antonio Alexe" pentru gala K1, folosindu-se de un contract dintre CSM Oradea si o firma care permitea folosirea salii cu titlu gratuit. De cealalta parte CSM sustine ca acuzele sunt nefondate, clubul folosind sala doar pentru antrenamente si meciuri oficiale.

Secretarul general al PDL Bihor, Mircea Matei, acuza Primaria Oradea ca a renuntat sa incaseze o suma de bani la care avea dreptul. Afirmatia a fost facuta in contextul in care primarul Ilie Bolojan s-a transformat in ultimul an in aparatorul banului public. Mircea Matei sustine ca municipalitatea nu a incasat nici un leu din inchirierea Arenei "Antonio Alexe" pentru gala K1 care a avut loc la finele saptamanii trecute. "A fost o sala plina, iar pretul biletelor a fost cuprins intre 50 si 200 de lei. De regula, pentru evenimentele televizate in direct se incaseaza bani frumosi. Pentru ca nu a luat un ban din inchirierea salii, se poate spune ca Primaria Oradea a devenit sponsor al galei", a declarat Mircea Matei. Modul in care primaria a procedat pentru a nu obliga firma care a organizat evenimentul sa plateasca pentru sala este foarte simplu. "Au gasit o formula sa dea sala gratuit desi puteau incasa bani frumosi. CSM a cerut Primariei sala pentru antrenamente. Cum clubul apartine municipalitatii, Primaria nu incaseaza nici un leu de la acesta. Ulterior, CSM a facut un contract de comodat cu SC Ami Art SRL care prevede ca CSM sa dea in folosinta cu titlu gratuit acestei firme sala. Daca Primaria Oradea nu avea nevoie de acesti bani, CSM putea sa incaseze suma respectiva macar ca sa plateasca restantele fata de poloisti", sustine secretarul general al PDL Bihor.

CSM nu stie nimic

De partea cealalta, conducerea CSM Oradea nu stie nimic de vreun contract pentru inchirierea salii de sport, mai ales ca nu are in administrare sau organizare Arena "Antonio Alexe".
"CSM nu are sala sporturilor in administrare, sau organizare. Noi avem drept in sala doar sa ne antrenam si sa disputam jocurile oficiale ale echipelor sectiilor noastre. Noi nu putem face niciun contract de inchiriere cu nimeni. Nu stiu de unde acest asa zis contract semnat de noi cu Ami Art. Arena "Antonio Alexe" este in administrarea AIO", a declarat Nicusor Vasadi, directorul clubului oradean.


Chiria a fost platita

Oficiali din cadrul primariei au afirmat ca pentru cele aproximativ trei ore cat a durat gala de K1 de la Oradea, organizatorii au achitat in avans o chirie de 2.200 de lei, valoare care concorda cu tariful stabilit de Administratia Imobiliara Oradea. Mai mult, la conferinta de presa anterioara galei, promotorul Eduard Irimia a afirmat ca "majoritatea oraselor care au gazduit galele de Local Kombat au gazduit gratis evenimentele ba chiar au venit in sprijin cu cativa sponsori".

Marieta Cocoi
Nicolae Mihalcea
Data adaugarii: Miercuri 15.04.2009
ALTE ARTICOLE DIN ACEASTA CATEGORIE
Senatorul Mang riposteaza: "Dacian Foncea va fi schimbat pentru ca nu s-a prezentat la evaluare" (Vineri 17.04.2009)
Alianta locala parafata intre PNL si PNGCD (Vineri 17.04.2009)
Secretarul general al PDL Bihor loveste sub centura (Miercuri 15.04.2009)
Atac la primar (Miercuri 15.04.2009)
(Joi 09.04.2009)
Tirle nu renunta la putere (Joi 09.04.2009)
(Miercuri 01.04.2009)
Sah mat la PNL si UDMR (Miercuri 01.04.2009)
Sabotati cu premeditare (Vineri 27.03.2009)
Filip, infrant de Blaga (Miercuri 25.03.2009)
Schimbari mari in PNL (Luni 23.03.2009)
Liberalii bihoreni merg pe mana lui Tariceanu (Vineri 20.03.2009)
(Luni 09.03.2009)
Vor demisia lui Tirle (Vineri 06.03.2009)
(Joi 05.03.2009)
Pagini :  Pagina precedenta  1   2  3  4  5  6  7  8  9  10   Urmatoarea pagina 
Realitatea Romaneasca


© 2001 - 2018 Realitatea Bihoreana. Toate drepturile rezervate.contact


abonamente | redactia | termeni si conditii | confidentialitate | copyright | suport tehnic
Valid HTML 4.0 Transitional
gazduire siteuri
gazduit de fhr.ro