Actualitate: Soferi panditi la trecerile de cale ferata (Realitatea bihoreana)

Realitatea bihoreana
Vineri 25.05.2018
  Home
  Editorial
  Actualitate
  Economie
  Politica
  Sport
  Agenda
  Starea vremii
  Horoscop
  Arhiva
  Contact

  MEMBRI  
Cont
Parola
Inregistrare 
am uitat parola
Actualitate
A invins sistemul
A invins sistemul
Pentru cei mai multi oameni viata este si o sansa de a creste un suflet. Ce poate face insa un om obisnuit cand afla ca nou-nascutul sau sufera de o boala rara care duce la retard psihic? Ce poate face un parinte cand sistemul de sanatate nici macar nu ii da o sansa sa descopere la timp boala si ii condamna copilul inca de la nastere? Unii se dau... citeste
Majoritatea consilierii personali ai alesilor din Bihor sunt selectati pe pile, nepotism si favoruri personale, nu pe calificare sau competenta
Majoritatea consilierii personali ai alesilor din Bihor sunt selectati pe pile, nepotism si favoruri personale, nu pe calificare sau competenta
Moda consilierilor personali i-a prins pe mai toti alesii din Bihor. Cu toate ca veniturile institutiilor bugetare sunt mai mici decat cele din 2008, edilii nu renunta la consilieri. Acelasi lucru este valabil si la prefecturi si consilii judetene.


Un singur ordin, cel putin doua interpretari. In timp ce presedintele Consiliului Judetean,... citeste
Actualitate
Soferi panditi la trecerile de cale ferata
Autor : Dana Iova


Agentii de circulatie au supravegheat, doua zile la rand, opt treceri la nivel cu calea ferata, pandindu-i pe cei care nu respecta semnalele acustice si luminoase.
Iresponsabilii au cazut pe rand in cursa politistilor, raziile soldandu-se cu acordarea a 52 de sanctiuni contraventionale, retinerea mai multor permise de conducere si constatarea unor infractiuni la regimul circulatiei rutiere.
"Pentru a preveni victimizarea cetatenilor prin accidente rutiere produse la trecerile la nivel cu calea ferata, efectivele Serviciului Politiei Rutiere din cadrul IPJ Bihor impreuna cu politistii Serviciului Transporturi Bihor au actionat in zona adiacenta trecerilor la nivel cu calea ferata de pe raza judetului Bihor. In cadrul actiunilor politistii au aplicat pentru neregulile constatate 52 de sanctiuni contraventionale, dintre care 24 pentru nerespectarea normelor legale la trecerea la nivel cu calea ferata. De asemenea, au fost retinute noua permise de conducere pentru nerespectarea semnalului acustic si luminos la trecerea la nivel cu calea ferata si au fost constatate sase infractiuni la regimul circulatiei rutiere", a declarat inspectorul Alina Dinu, purtatorul de cuvant al IPJ Bihor.
Printre cei care nu mai au dreptul sa urce la volan in urmatoarele 90 de zile se afla V.A.T. (30 de ani), din Tarian, surprins marti dimineata, putin inainte de ora 8, pe drumul judetean 767E, care atunci cand a ajuns la pasajul CFR a ignorat semnalele acustice si luminoase aflate in functionare si a traversat calea ferata.
Politistii bihoreni atrag atentia tuturor conducatorilor auto asupra importantei respectarii regulilor de circulatie la trecerile la nivel cu calea ferata. Semnalele luminoase si acustice si barierele au rolul lor de a proteja viata conducatorilor auto si de a evita producerea unor grave accidente rutiere. In zonele neprevazute cu astfel de semnale, conducatorul auto trebuie sa se asigure temeinic inainte de a se inscrie in traversarea unei treceri la nivel cu calea ferata.
Ultima tragedie pe calea ferata s-a consumat in luna februarie cand doi tineri, sot si sotie, si-au pierdut viata dupa ce masina in care se aflau a fost izbita in plin de un tren, in localitatea Sustiu. Desi zona este cunoscuta ca un real pericol de mai multa vreme, martorii tragediei au declarat ca tanarul de la volan nu a oprit pentru a se asigura la trecerea la nivel cu calea ferata, fara bariere si fara semnale acustice si luminoase, semnalizata insa cu indicatorul "Oprire" crucea Sf. Andrei.Data adaugarii: Vineri 20.03.2009
ALTE ARTICOLE DIN ACEASTA CATEGORIE
(Miercuri 25.03.2009)
Politisti audiati de procurorii DNA Oradea (Miercuri 25.03.2009)
(Miercuri 25.03.2009)
Centura pe banii ministerului (Luni 23.03.2009)
Crucea Caraimanului, pe Piatra Pietranilor (Luni 23.03.2009)
S-au calcat in picioare pentru un loc de munca (Luni 23.03.2009)
Invazia zdrentarosilor (Luni 23.03.2009)
Bugetarii protesteaza (Luni 23.03.2009)
Toata lumea vrea la urgente (Luni 23.03.2009)
Concedieri iminente la CFR (Luni 23.03.2009)
(Vineri 20.03.2009)
Soferi panditi la trecerile de cale ferata (Vineri 20.03.2009)
Blaga si Berceanu, in Bihor (Vineri 20.03.2009)
(Vineri 20.03.2009)
Complex sportiv langa Arena "Antonio Alexe" (Vineri 20.03.2009)
Pagini :  Pagina precedenta  1  2  3  4  5  6  7  8  9   10   Urmatoarea pagina 
Realitatea Romaneasca


© 2001 - 2018 Realitatea Bihoreana. Toate drepturile rezervate.contact


abonamente | redactia | termeni si conditii | confidentialitate | copyright | suport tehnic
Valid HTML 4.0 Transitional
gazduire siteuri
gazduit de fhr.ro