Actualitate: (Realitatea bihoreana)

Realitatea bihoreana
Miercuri 18.07.2018
  Home
  Editorial
  Actualitate
  Economie
  Politica
  Sport
  Agenda
  Starea vremii
  Horoscop
  Arhiva
  Contact

  MEMBRI  
Cont
Parola
Inregistrare 
am uitat parola
Actualitate
A invins sistemul
A invins sistemul
Pentru cei mai multi oameni viata este si o sansa de a creste un suflet. Ce poate face insa un om obisnuit cand afla ca nou-nascutul sau sufera de o boala rara care duce la retard psihic? Ce poate face un parinte cand sistemul de sanatate nici macar nu ii da o sansa sa descopere la timp boala si ii condamna copilul inca de la nastere? Unii se dau... citeste »
Majoritatea consilierii personali ai alesilor din Bihor sunt selectati pe pile, nepotism si favoruri personale, nu pe calificare sau competenta
Majoritatea consilierii personali ai alesilor din Bihor sunt selectati pe pile, nepotism si favoruri personale, nu pe calificare sau competenta
Moda consilierilor personali i-a prins pe mai toti alesii din Bihor. Cu toate ca veniturile institutiilor bugetare sunt mai mici decat cele din 2008, edilii nu renunta la consilieri. Acelasi lucru este valabil si la prefecturi si consilii judetene.


Un singur ordin, cel putin doua interpretari. In timp ce presedintele Consiliului Judetean,... citeste »
Actualitate

Autor : Vasilicä Ichim


Asa cum anunta in urma cu cateva luni, Dumitru Voloseniuc s-a ocupat de promovarea turismului bihorean si a inchiriat un stand la Targul de Turism din Debretin. Mai mult, standul inchiriat de Consiliul Judetean Bihor a primit din partea organizatorilor premiul pentru cel mai atractiv si mai primitor stand din targ.
Daca, in fotografii, pliante si oferte, turismul bihorean arata bine, nu acelasi lucru se poate spune de drumurile pe care potentialii turisti ar trebui sa le utilizeze, sau de gunoiul care in unele zone tine loc de iarba. Cu toate acestea, reprezentantii Consiliului Judetean Bihor au achizitionat, in parteneriat cu Federatia Patronilor Bihor, un stand expozitional la Targul de Turism care a avut loc, in perioada 27-29 martie, la Debretin. Standul a fost pus gratuit la dispozitia a 28 de hoteluri si pensiuni bihorene care si-au prezentat ofertele potentialilor turisti din tara vecina.
Intampinati cu paine si palinca
In prima zi de targ standul bihorean a avut ca tematica sportul extrem, urmatoarele doua zile fiind dedicate traditiei. Vizitatorii standului au fost intampinati de fete imbracate in port popular, care i-au servit cu paine cu sare si palinca. De asemenea, sambata, cinci instrumentisti ai ansamblului "Crisana" au interpretat la standul bihorean cantece populare din Bihor. "Ne-am propus sa promovam turismul bihorean pe trei directii importante: turismul balnear, turismul montan si turismul de aventura. Numarul mare de oameni care s-au oprit la standul nostru ne face sa credem ca initiativa noastra va avea succes si ca vom reusi sa convingem cat mai multi turisti sa viziteze Bihorul", a declarat Dumitru Voloseniuc, vicepresedintele Consiliului Judetean Bihor.
Targul de turism din Debretin este organizat de Expozitia Turistica din localitate si este considerat cel mai mare eveniment turistic regional din Ungaria.Data adaugarii: Luni 30.03.2009
ALTE ARTICOLE DIN ACEASTA CATEGORIE
(Luni 30.03.2009)
Gazul, furnizat ilegal (Luni 30.03.2009)
Schimbul de terenuri, din nou in discutie (Luni 30.03.2009)
Parcari de scurta durata in zone centrale (Luni 30.03.2009)
(Luni 30.03.2009)
(Luni 30.03.2009)
Avorturi cu miile (Vineri 27.03.2009)
Teatrul, in sarbatoare (Vineri 27.03.2009)
Privatizeaza cultura (Vineri 27.03.2009)
Evacuati din Primarie (Vineri 27.03.2009)
Pompierii bihoreni, felicitati de premierul Insulei Man (Vineri 27.03.2009)
Lege unica pentru pensii (Vineri 27.03.2009)
Izolarea termica, privita chioris (Vineri 27.03.2009)
Audit financiar la Judetean si Municipal (Vineri 27.03.2009)
Sperietoarea penala (Vineri 27.03.2009)
Pagini :  Pagina precedenta  1  2  3  4  5  6  7   8  9  10   Urmatoarea pagina 
Realitatea Romaneasca


© 2001 - 2018 Realitatea Bihoreana. Toate drepturile rezervate.contact


abonamente | redactia | termeni si conditii | confidentialitate | copyright | suport tehnic
Valid HTML 4.0 Transitional
gazduire siteuri
gazduit de fhr.ro