Actualitate: (Realitatea bihoreana)

Realitatea bihoreana
Vineri 25.05.2018
  Home
  Editorial
  Actualitate
  Economie
  Politica
  Sport
  Agenda
  Starea vremii
  Horoscop
  Arhiva
  Contact

  MEMBRI  
Cont
Parola
Inregistrare 
am uitat parola
Actualitate
A invins sistemul
A invins sistemul
Pentru cei mai multi oameni viata este si o sansa de a creste un suflet. Ce poate face insa un om obisnuit cand afla ca nou-nascutul sau sufera de o boala rara care duce la retard psihic? Ce poate face un parinte cand sistemul de sanatate nici macar nu ii da o sansa sa descopere la timp boala si ii condamna copilul inca de la nastere? Unii se dau... citeste
Majoritatea consilierii personali ai alesilor din Bihor sunt selectati pe pile, nepotism si favoruri personale, nu pe calificare sau competenta
Majoritatea consilierii personali ai alesilor din Bihor sunt selectati pe pile, nepotism si favoruri personale, nu pe calificare sau competenta
Moda consilierilor personali i-a prins pe mai toti alesii din Bihor. Cu toate ca veniturile institutiilor bugetare sunt mai mici decat cele din 2008, edilii nu renunta la consilieri. Acelasi lucru este valabil si la prefecturi si consilii judetene.


Un singur ordin, cel putin doua interpretari. In timp ce presedintele Consiliului Judetean,... citeste
Actualitate
Autor : Alexandru Guias


Un control facut de noul sef al Directiei de Sanatate Publica (DSP) Bihor a scos la iveala un aspect semnalat de multa vreme in presa locala. Medicii oradeni fug de munca in policlinica, desi le intra in atributiile postului.
Lipsa de la program a medicilor din cabinetele Policlinicii Spitalului Judetean este o problema veche, ramasa nerezolvata. Ani la randul singura care a sesizat acest aspect a fost presa locala, dar conducerea spitalului nu a luat niciodata vreo masura. In urma controlului, seful DSP Bihor, dr. Marius Parcioaga a constat cu proprii ochi lipsa personalului de la serviciu. Medicii se apara si spun ca nu au timp fizic sa respecte programul si ca dureaza mult prea mult timp sa vina de la Spitalul Judetean pana jos la cabinet in Policlinica.
Luni dimineata (6 aprilie), intre orele 7:00 si 7:30, directorul executiv al DSP a verificat prezenta personalului medical la program. "In perioada verificarii existau pe coridoarele ambulatoriului 40 de pacienti care asteptau sa beneficieze de servicii medicale la ortopedie, fiziokinetoterapie si la laboratorul de analize medicale. La ultimele doua, nu erau prezente nici macar asistentele medicale de serviciu, desi programul de lucru incepe la ora 7:00" a spus seful DSP.
Managerul Spitalului Judetean, Emil Popovici-Mut, a fost chemat urgent la fata locului unde i s-a cerut sa deschida o ancheta asupra modului in care este respectat programul de activitate in Policlinica si sa inainteze un raport scris.
Controlul a fost repetat peste doua zile, miercuri 8 aprilie, in acelasi interval orar. Directorul Parcioaga impreuna cu directorul de ingrijiri al Spitalului Judetean, au efectuat un nou raid in Policlinica. Situatia era neschimbata. "Erau prezenti la program personalul din cabinetele de diabet zaharat, oncologie (partial), laboratorul de analize medicale si partial la fiziokinetoterapie", a spus seful DSP.
Data adaugarii: Vineri 10.04.2009
ALTE ARTICOLE DIN ACEASTA CATEGORIE
(Vineri 10.04.2009)
Consilierii au aprobat bugetul Oradiei (Vineri 10.04.2009)
"Procedura contraventionala", lansata la Oradea (Joi 09.04.2009)
Angajatii OTL acuzati de abuz (Joi 09.04.2009)
Rectorul Universitatii din Oradea - Intre ciocan si nicovala (Joi 09.04.2009)
(Miercuri 01.04.2009)
Sa pacaliti bine! (Miercuri 01.04.2009)
Proiect in sprijinul liceenilor oradeni (Miercuri 01.04.2009)
Centru istoric restaurat (Miercuri 01.04.2009)
Numarul cersetorilor, in scadere (Miercuri 01.04.2009)
Medicii au cazut la pace cu Bazac (Miercuri 01.04.2009)
Cazier de conduita pentru taximetristi (Miercuri 01.04.2009)
Raportari mai rare (Miercuri 01.04.2009)
Asistenta PHARE pentru investitiile CET (Miercuri 01.04.2009)
Miniparcul de langa Cetate, amanat (Miercuri 01.04.2009)
Pagini :  Pagina precedenta  1  2  3  4  5   6  7  8  9  10   Urmatoarea pagina 
Realitatea Romaneasca


© 2001 - 2018 Realitatea Bihoreana. Toate drepturile rezervate.contact


abonamente | redactia | termeni si conditii | confidentialitate | copyright | suport tehnic
Valid HTML 4.0 Transitional
gazduire siteuri
gazduit de fhr.ro