Actualitate: Lucia Varga sare in ajutorul Elenei Udrea (Realitatea bihoreana)

Realitatea bihoreana
Sambata 23.06.2018
  Home
  Editorial
  Actualitate
  Economie
  Politica
  Sport
  Agenda
  Starea vremii
  Horoscop
  Arhiva
  Contact

  MEMBRI  
Cont
Parola
Inregistrare 
am uitat parola
Actualitate
A invins sistemul
A invins sistemul
Pentru cei mai multi oameni viata este si o sansa de a creste un suflet. Ce poate face insa un om obisnuit cand afla ca nou-nascutul sau sufera de o boala rara care duce la retard psihic? Ce poate face un parinte cand sistemul de sanatate nici macar nu ii da o sansa sa descopere la timp boala si ii condamna copilul inca de la nastere? Unii se dau... citeste »
Majoritatea consilierii personali ai alesilor din Bihor sunt selectati pe pile, nepotism si favoruri personale, nu pe calificare sau competenta
Majoritatea consilierii personali ai alesilor din Bihor sunt selectati pe pile, nepotism si favoruri personale, nu pe calificare sau competenta
Moda consilierilor personali i-a prins pe mai toti alesii din Bihor. Cu toate ca veniturile institutiilor bugetare sunt mai mici decat cele din 2008, edilii nu renunta la consilieri. Acelasi lucru este valabil si la prefecturi si consilii judetene.


Un singur ordin, cel putin doua interpretari. In timp ce presedintele Consiliului Judetean,... citeste »
Actualitate
Lucia Varga sare in ajutorul Elenei Udrea
Lucia Varga sare in ajutorul Elenei Udrea
Autor : Vasilicä Ichim


Deputatul PNL Lucia Varga a depus, la sfarsitul saptamanii trecute, o initiativa legislativa in Camera Deputatilor, intitulata "Lege privind stabilirea unor mecanisme economice pentru stimularea introducerii etichetei ecologice in scopul promovarii si dezvoltarii unui turism durabil". Initiativa propune ca persoanele fizice autorizate, asociatiile familiale si societatile comerciale care desfasoara activitati in domeniul turismului sa beneficieze de facilitati daca fac investitii "verzi" si isi introduc eticheta ecologica. Acestea ar beneficia de scutirea de la plata impozitului pe venit sau profit, dupa caz, pe o perioada de 10 ani, daca au o capacitate de cazare de pana la 40 de camere, inclusiv, si de scaderea cotei TVA la 9%. De asemenea, unitatile respective ar beneficia si de scutirea de la plata tarifului stabilit pentru consumul de uz casnic, al energiei electrice, gazului metan si al serviciilor de telecomunicatii utilizate de beneficiarii cu o capacitate de cazare de pana la 10 camere inclusiv. "Am initiat acest proiect de lege luand in consideratie ca, in Romania, turismul trebuie sa se dezvolte durabil si analizand situatia existenta, si anume ca, din 2005 de cand s-a transpus directiva europeana privind introducerea etichetei ecologice, doar o firma din turism a reusit sa faca investitii "verzi" si sa-si obtina eticheta ecologica. Sper ca parlamentarii sa aprobe initiativa legislativa, care vine in sprijinul agentilor economici din turism in aceasta perioada de criza", a declarat deputatul liberal Lucia Varga.
Proiectul de lege urmeaza a fi dezbatut in Parlament, iar in cazul aprobarii acesteia firmele care activeaza in domeniul turismului ar putea beneficia de aceste facilitati incepand cu 2010.
Data adaugarii: Marti 14.04.2009
ALTE ARTICOLE DIN ACEASTA CATEGORIE
(Vineri 15.05.2009)
Litigiul financiar dintre sindicatul Pro AS si Protectia Copilului s-a mai potolit (Vineri 15.05.2009)
Screening de depistare a scoliozei la elevi (Vineri 15.05.2009)
Politist arestat pentru luare de mita (Vineri 15.05.2009)
Prichindeii in vizita la salvatori (Vineri 15.05.2009)
Groparii orasului, educati si la patru ace (Vineri 15.05.2009)
Toate drumurile de la Teatru duc la Roma (Luni 11.05.2009)
O noua prelevare de organe la Oradea (Luni 11.05.2009)
Cotele defalcate "umfla" bugetul local (Luni 11.05.2009)
Merka vrea reproducere asistata (Luni 11.05.2009)
Toate federatiile din invatamant au semnat acordul cu Ministerul Educatiei, teza la limba romana are loc azi (Joi 07.05.2009)
Sindicalistii sar la gatul lui Berceanu (Marti 05.05.2009)
Profesorii boicoteaza tezele unice (Marti 05.05.2009)
Bani pentru Teatrul de Vara (Marti 05.05.2009)
Tramvai Siemens la un pas de deraiere (Marti 05.05.2009)
Pagini :  Pagina precedenta  1   2  3  4  5  6  7  8  9  10   Urmatoarea pagina 
Realitatea Romaneasca


© 2001 - 2018 Realitatea Bihoreana. Toate drepturile rezervate.contact


abonamente | redactia | termeni si conditii | confidentialitate | copyright | suport tehnic
Valid HTML 4.0 Transitional
gazduire siteuri
gazduit de fhr.ro