Actualitate: Municipalitatea face economii (Realitatea bihoreana)

Realitatea bihoreana
Duminica 22.07.2018
  Home
  Editorial
  Actualitate
  Economie
  Politica
  Sport
  Agenda
  Starea vremii
  Horoscop
  Arhiva
  Contact

  MEMBRI  
Cont
Parola
Inregistrare 
am uitat parola
Actualitate
A invins sistemul
A invins sistemul
Pentru cei mai multi oameni viata este si o sansa de a creste un suflet. Ce poate face insa un om obisnuit cand afla ca nou-nascutul sau sufera de o boala rara care duce la retard psihic? Ce poate face un parinte cand sistemul de sanatate nici macar nu ii da o sansa sa descopere la timp boala si ii condamna copilul inca de la nastere? Unii se dau... citeste
Majoritatea consilierii personali ai alesilor din Bihor sunt selectati pe pile, nepotism si favoruri personale, nu pe calificare sau competenta
Majoritatea consilierii personali ai alesilor din Bihor sunt selectati pe pile, nepotism si favoruri personale, nu pe calificare sau competenta
Moda consilierilor personali i-a prins pe mai toti alesii din Bihor. Cu toate ca veniturile institutiilor bugetare sunt mai mici decat cele din 2008, edilii nu renunta la consilieri. Acelasi lucru este valabil si la prefecturi si consilii judetene.


Un singur ordin, cel putin doua interpretari. In timp ce presedintele Consiliului Judetean,... citeste
Actualitate
Municipalitatea face economii
Municipalitatea face economii
Autor : Teodora Drimbau


Amenajat pentru a oferi varstnicilor urbei un loc de intalnire pentru desfasurarea unor activitati de petrecere a timpului liber, tip club recreative si educative, Centrul Social Multifunctional pentru Persoane Varstnice din Piata Unirii isi va inchide portile in curand. Locatia situata in vecinatatea Bisericii cu Luna face parte din cele cinci centre multifunctionale aflate in subordonarea Administratiei Sociale Comunitare Oradea.

Pentru a trece cu bine de greutatile induse de criza financiara, anul acesta Primaria Oradea va trebui sa cheltuie mai putin si sa fie mai eficienta din punct de vedere al activitatii. Nu va scapa de efectele nefaste ale perioadei grele nici domeniul social, la capitolul economii numarandu-se si renuntarea la un spatiu situat in buricul targului pentru care municipalitatea platea chirie luna de luna.
Considerat un loc cu o chirie prea mare pentru posibilitatile financiare ale administratiei locale, Centrul Social Multifunctional pentru Persoane Varstnice "Piata Unirii" va fi inchis incepand de maine. Loc ideal pentru petrecerea timpului in cursul saptamanii si un cadru de desfasurare a unor activitati avand ca grup tinta varstnicii urbei, centrul multifunctional din zona centrala resimte din plin efectele efortului edililor de a dramui fiecare leut din vistieria locala. "Pentru a face economii la bugetul local, s-a decis inchiderea centrului multifunctional din Piata Unirii pentru care primaria platea lunar 1600 de euro, chirie. Aceasta suma se platea pentru 56 de metri patrati ai centrului", a precizat Mirela Macra, consilier in cadrul Biroului de Presa a Primariei Oradea. Initiativa inchiderii centrului nu a venit peste noapte, potrivit reprezentantilor municipalitatii oradene, demersurile pentru rezilierea contractului de inchiriere au inceput inca din luna februarie a acestui an.
Obiectivul principal al centrelor sociale multifunctionale pentru varstnici il reprezenita organizarea si implementarea unor programe de protectie sociala, consiliere individuala, activitati recreative si de petrecere a timpului liber, socializare, informare prin personal de specialitate din diferite domenii de interes, cu scopul prevenirii marginalizarii sociale a persoanelor varstnice din municipiul Oradea.
Data adaugarii: Miercuri 15.04.2009
ALTE ARTICOLE DIN ACEASTA CATEGORIE
Fidelitate rasplatita (Vineri 17.04.2009)
Portareii bat la usa Protectiei Copilului (Vineri 17.04.2009)
(Miercuri 15.04.2009)
Municipalitatea face economii (Miercuri 15.04.2009)
Studentii oradeni isi cer drepturile (Miercuri 15.04.2009)
Familia Boc a incondeiat ouale liberalilor (Miercuri 15.04.2009)
Parcare la usa blocului (Miercuri 15.04.2009)
(Marti 14.04.2009)
Inselaciuni si scandaluri (Marti 14.04.2009)
Exprima-te prin fapte! Fii voluntar! (Marti 14.04.2009)
Grefierii, a treia oara la protest (Marti 14.04.2009)
Lucia Varga sare in ajutorul Elenei Udrea (Marti 14.04.2009)
(Marti 14.04.2009)
Grefierii au blocat actul de justitiei pentru a forta primirea sporurilor cuvenite (Vineri 10.04.2009)
Pagubiti de Bechtel, despagubiti de stat (Vineri 10.04.2009)
Pagini :  Pagina precedenta  1  2  3  4   5  6  7  8  9  10   Urmatoarea pagina 
Realitatea Romaneasca


© 2001 - 2018 Realitatea Bihoreana. Toate drepturile rezervate.contact


abonamente | redactia | termeni si conditii | confidentialitate | copyright | suport tehnic
Valid HTML 4.0 Transitional
gazduire siteuri
gazduit de fhr.ro