Actualitate: Varsta limitata pentru Politie, Armata si SRI (Realitatea bihoreana)

Realitatea bihoreana
Miercuri 18.07.2018
  Home
  Editorial
  Actualitate
  Economie
  Politica
  Sport
  Agenda
  Starea vremii
  Horoscop
  Arhiva
  Contact

  MEMBRI  
Cont
Parola
Inregistrare 
am uitat parola
Actualitate
A invins sistemul
A invins sistemul
Pentru cei mai multi oameni viata este si o sansa de a creste un suflet. Ce poate face insa un om obisnuit cand afla ca nou-nascutul sau sufera de o boala rara care duce la retard psihic? Ce poate face un parinte cand sistemul de sanatate nici macar nu ii da o sansa sa descopere la timp boala si ii condamna copilul inca de la nastere? Unii se dau... citeste
Majoritatea consilierii personali ai alesilor din Bihor sunt selectati pe pile, nepotism si favoruri personale, nu pe calificare sau competenta
Majoritatea consilierii personali ai alesilor din Bihor sunt selectati pe pile, nepotism si favoruri personale, nu pe calificare sau competenta
Moda consilierilor personali i-a prins pe mai toti alesii din Bihor. Cu toate ca veniturile institutiilor bugetare sunt mai mici decat cele din 2008, edilii nu renunta la consilieri. Acelasi lucru este valabil si la prefecturi si consilii judetene.


Un singur ordin, cel putin doua interpretari. In timp ce presedintele Consiliului Judetean,... citeste
Actualitate
Varsta limitata pentru Politie, Armata si SRI
Autor : Dana Iova


Inspectoratul de Politie al Judetului Bihor, care a demarat recent selectia candidatilor pentru institutiile de invatamant superior ale Ministerului de Interne, Ministerului Apararii Nationale si pentru Academia Nationala de Informatii a Serviciului Roman de Informatii, anunta ca varsta de recrutare a candidatilor se modifica de la 42 de ani la 27 de ani impliniti in cursul anului 2009. Modificarea este valabila atat pentru Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" Bucuresti, Facultatea de Politie, cat si pentru Academia Nationala de Informatii a Serviciului Roman de Informatii, pentru institutiile de invatamant superior ale Ministerului Apararii Nationale, precum si pentru concursul de admitere in scolile de agenti de politie sesiunea 2009. Campaniile de recrutare se vor incheia in 31 mai.
Pentru intocmirea dosarelor de concurs candidatii se vor adresa lucratorilor specializati din cadrul Serviciului Management Resurse Umane al IPJ Bihor din municipiul Oradea, Calea Republicii, nr. 50, tel.: 0259/403.111 sau 0259/403.112, care vor asigura si consilierea acestora.
Va reamintim ca Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza", specializarea "ordine si siguranta publica", cu cursuri de trei ani, forma de invatamant de zi, scoate la concurs 360 de locuri, dintre care zece locuri pentru romi, la forma de invatamant frecventa redusa vor fi disponibile 35 de locuri, iar la specializarea "drept", cursuri de patru ani, 50 de locuri. Cei care spera sa fie studentii Academiei Nationale de Informatii se vor infrunta pe numai zece locuri la specializarea "psihologie-informatii", forma de invatamant de zi. Femeile si barbatii candideaza pe aceleasi locuri.
Cifrele de scolarizare aprobate pentru institutiile de invatamant superior ale Ministerului Apararii Nationale sunt si ele putine: patru locuri la Academia Tehnica Militara Bucuresti, din care doua pentru specializarea "Armament, aparatura artileristica si sisteme de conducere a focului si tot atatea pentru specializarea "Constructii si fortificatii". Tot doua locuri vor fi scoase la concurs la Academia Fortelor Terestre "Nicolae Balcescu" Sibiu, specializarea "Administratie publica", si la Academia Navala "Mircea cel Batran" Constanta. Candidatii concureaza pe numarul total de locuri aprobat la fiecare institutie de invatamant, iar ocuparea acestora se face in ordinea descrescatoare a mediilor de admitere obtinute, fiecare putand alege specializarea pentru care se pregateste.
Data adaugarii: Vineri 17.04.2009
ALTE ARTICOLE DIN ACEASTA CATEGORIE
Profesorii ameninta cu boicotarea tezelor (Miercuri 22.04.2009)
(Miercuri 22.04.2009)
Biletele de tratament, la mare cautare (Miercuri 22.04.2009)
Continua "vanatoarea" masinilor abandonate (Miercuri 22.04.2009)
Garajele ilegale, in vizorul Primariei (Miercuri 22.04.2009)
Managerii de spitale care au facut contestatii la evaluare mai au de asteptat (Miercuri 22.04.2009)
Concert folcloric aniversar (Miercuri 22.04.2009)
Elicopter la Stana de Vale (Miercuri 22.04.2009)
Constructii-problema in centrul istoric (Miercuri 22.04.2009)
Varsta limitata pentru Politie, Armata si SRI (Vineri 17.04.2009)
Daca aplica legea gresit, magistratii trebuie sa raspunda material (Vineri 17.04.2009)
Primaria, obiectiv turistic (Vineri 17.04.2009)
(Vineri 17.04.2009)
Masaj cu pietre semipretioase (Vineri 17.04.2009)
Expozitie-document la Muzeul "Aurel Lazar" (Vineri 17.04.2009)
Pagini :  Pagina precedenta  1  2  3   4  5  6  7  8  9  10   Urmatoarea pagina 
Realitatea Romaneasca


© 2001 - 2018 Realitatea Bihoreana. Toate drepturile rezervate.contact


abonamente | redactia | termeni si conditii | confidentialitate | copyright | suport tehnic
Valid HTML 4.0 Transitional
gazduire siteuri
gazduit de fhr.ro