Actualitate: (Realitatea bihoreana)

Realitatea bihoreana
Miercuri 18.07.2018
  Home
  Editorial
  Actualitate
  Economie
  Politica
  Sport
  Agenda
  Starea vremii
  Horoscop
  Arhiva
  Contact

  MEMBRI  
Cont
Parola
Inregistrare 
am uitat parola
Actualitate
A invins sistemul
A invins sistemul
Pentru cei mai multi oameni viata este si o sansa de a creste un suflet. Ce poate face insa un om obisnuit cand afla ca nou-nascutul sau sufera de o boala rara care duce la retard psihic? Ce poate face un parinte cand sistemul de sanatate nici macar nu ii da o sansa sa descopere la timp boala si ii condamna copilul inca de la nastere? Unii se dau... citeste
Majoritatea consilierii personali ai alesilor din Bihor sunt selectati pe pile, nepotism si favoruri personale, nu pe calificare sau competenta
Majoritatea consilierii personali ai alesilor din Bihor sunt selectati pe pile, nepotism si favoruri personale, nu pe calificare sau competenta
Moda consilierilor personali i-a prins pe mai toti alesii din Bihor. Cu toate ca veniturile institutiilor bugetare sunt mai mici decat cele din 2008, edilii nu renunta la consilieri. Acelasi lucru este valabil si la prefecturi si consilii judetene.


Un singur ordin, cel putin doua interpretari. In timp ce presedintele Consiliului Judetean,... citeste
Actualitate
Autor : Florina Bulzan


Institutul National al Magistraturii (INM) va organiza, in perioada 10 aprilie-30 iunie, concursul pentru numirea in functii de conducere a magistratilor la curtile de apel, tribunale specializate, judecatorii, precum si la parchetele de pe langa acestea, pentru ocuparea a 277 de posturi vacante
Examenul se organizeaza pentru ocuparea a 131 de functii vacante de presedinte si vicepresedinte de la curtile de apel, tribunale specializate si judecatorii, precum si a 146 de functii vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim-procuror adjunct de la parchetele de pe langa curtile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecatorii.
La acest concurs se pot inscrie procurorii si judecatorii care indeplinesc conditiile minime de vechime prevazute de art. 50 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, care, la ultima evaluare, au avut calificativul "foarte bine" si nu au fost sanctionati disciplinar in ultimii trei ani.
Judecatorii si procurorii pot depune cererile de inscriere la INM, pana pe 4 mai, inclusiv. Cererile de inscriere depuse prin posta vor fi inaintate si prin fax, la INM.
Proiectele referitoare la exercitarea atributiilor specifice functiilor de conducere se depun pe suport de hartie si in format electronic, pe suport specific CD, la CSM, pana pe 15 mai.
Concursul va debuta cu testarea psihologica, evaluarea capacitatii de a lua decizii si de a-si asuma raspunderea si verificarea rezistentei la stres, care se va desfasura din 24 mai pana in 31 iunie. Din 6 pana pe 16 iunie, magistratii vor sustine proiectul referitor la exercitarea atributiilor specifice functiilor de conducere. In 21 iunie va urma sustinerea testarii scrise privind managementul, comunicarea si resursele umane.
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat, in sedinta din 9 aprilie, atat organizarea concursului sau examenului pentru numirea in functii de conducere a judecatorilor si procurorilor, la Bucuresti, in perioada 10 aprilie - 30 iunie 2009, cat si calendarul de desfasurare a concursului, conform propunerilor directiei de specialitate si listele posturilor vacante si a posturilor care se vor vacanta, pana pe 1 iulie 2009, de presedinte si vicepresedinte de la curtile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecatorii, de procuror general, procuror general adjunct, prim-procuror si prim-procuror adjunct de la parchetele de pe langa curtile de apel, tribunale, tribunale specializate si judecatorii, care urmeaza a fi scoase la concurs, cu excluderea posturilor aflate in litigiu.
Data adaugarii: Miercuri 22.04.2009
ALTE ARTICOLE DIN ACEASTA CATEGORIE
Profesorii ameninta cu boicotarea tezelor (Miercuri 22.04.2009)
(Miercuri 22.04.2009)
Biletele de tratament, la mare cautare (Miercuri 22.04.2009)
Continua "vanatoarea" masinilor abandonate (Miercuri 22.04.2009)
Garajele ilegale, in vizorul Primariei (Miercuri 22.04.2009)
Managerii de spitale care au facut contestatii la evaluare mai au de asteptat (Miercuri 22.04.2009)
Concert folcloric aniversar (Miercuri 22.04.2009)
Elicopter la Stana de Vale (Miercuri 22.04.2009)
Constructii-problema in centrul istoric (Miercuri 22.04.2009)
Varsta limitata pentru Politie, Armata si SRI (Vineri 17.04.2009)
Daca aplica legea gresit, magistratii trebuie sa raspunda material (Vineri 17.04.2009)
Primaria, obiectiv turistic (Vineri 17.04.2009)
(Vineri 17.04.2009)
Masaj cu pietre semipretioase (Vineri 17.04.2009)
Expozitie-document la Muzeul "Aurel Lazar" (Vineri 17.04.2009)
Pagini :  Pagina precedenta  1  2  3   4  5  6  7  8  9  10   Urmatoarea pagina 
Realitatea Romaneasca


© 2001 - 2018 Realitatea Bihoreana. Toate drepturile rezervate.contact


abonamente | redactia | termeni si conditii | confidentialitate | copyright | suport tehnic
Valid HTML 4.0 Transitional
gazduire siteuri
gazduit de fhr.ro