Agenda: Ghiveci calugaresc (Realitatea bihoreana)

Realitatea bihoreana
Vineri 28.07.2017
  Home
  Editorial
  Actualitate
  Economie
  Politica
  Sport
  Agenda
  Starea vremii
  Horoscop
  Arhiva
  Contact

  MEMBRI  
Cont
Parola
Inregistrare 
am uitat parola
Agenda
Reteta noastra: Salata de Parma cu cartofi noi
Reteta noastra: Salata de Parma cu cartofi noi
Ingrediente pentru 5 portii: 1 kg cartofi noi, 250 g mazare boabe proaspata, 60 g ceapa, 60 g margarina, 400 ml supa de carne (din cub), pepene galben, 300 g sunca de Parma taiata in felii subtiri
Sosul: 100 ml otet de mere, 100 ml vin alb sec, sare, piper macinat, putin zahar, 100 ml ulei de floarea soarelui, 30 g verdeata de... citeste
Oua Casino pe suport de salata Frantuzeasca
Oua Casino pe suport de salata Frantuzeasca
Ingrediente pentru 5 portii: - 10 oua fierte tari, 1 kg zarzavat frantuzesc
pentru salate (congelat), 250 g cartofi, 250 g mere, 150 g castraveti in otet, 250 g maioneza fara ou (din comert), 250 g iaurt sau chefir, 15 g mustar, 100 ml smantana, verdeata de patrunjel. Decor: 1 ardei gras rosu, sare, piper macinat.
Modul de preparare: Ouale se... citeste
Agenda
Ghiveci calugaresc
Ghiveci calugaresc
Autor : Realitatea Bihoreana


Ingrediente pentru 5 portii: 300 g dovlecei cruzi, 300 g vinete, 200 g cartofi, 100 g fasole verde, 50 g mazare, 150 g morcovi, 50 g patrunjel, 100 g telina, 500 g rosii, 200 g ceapa, 200 g ardei grasi, 300 g conopida, 250 g varza alba, 200 g bame din conserva (optional), 30 g usturoi, 30 g verdeata de patrunjel, 200 ml ulei

Modul de preparare: Dovleceii se curata de coaja, se spala si se taie in felii potrivit de groase. Vinetele se spala, se indeparteaza codita si se taie in cubulete cu laturile de 2 cm. Cartofii se curata, se taie in cubulete, se spala si se rumenesc putin in ulei. Fasolea se spala si se taie bucati. Conopida se desface in bucatele si se tine in apa rece. Varza se taie fidelute subtiri. Usturoiul se curata, se spala, se zdrobeste. Morcovul, patrunjelul si telina curatate si spalate se taie in cubulete mici. Rosiile se curata de pielita prin introducerea lor in apa in clocot, se taie in patratele. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Ardeii grasi se spala si fara cotor se taie in patratele. Bamele din conserva se pun intregi. Toate legumele astfel pregatite se amesteca, se adauga putina sare. Se infierbanta in ceaun uleiul, se pun legumele amestecate sa se inabuse impreuna acoperite cu un capac. Se amesteca din cand in cand sa nu se prinda de fundul ceaunului. Se adauga si verdeata de patrunjel spalata si tocata fin. Cand sosul a scazut ghiveciul se poate servi.


Data adaugarii: Luni 30.03.2009
ALTE ARTICOLE DIN ACEASTA CATEGORIE
Reteta noastra: Salata de Parma cu cartofi noi (Vineri 26.06.2009)
(Vineri 05.06.2009)
Greva in administratie (Marti 02.06.2009)
Caravana Filmelor la Oradea (Vineri 15.05.2009)
Greva de avertisment in Justitie (Luni 11.05.2009)
Oua Casino pe suport de salata Frantuzeasca (Marti 28.04.2009)
Sonetele lui Shakespeare puse pe muzica (Joi 23.04.2009)
Recrutari pentru Politie, Armata si SRI (Vineri 17.04.2009)
Selectie la fotbal (Miercuri 15.04.2009)
Agenda culturala (Marti 14.04.2009)
Eliberarea abonamentelor unice (Joi 09.04.2009)
Minciunele (Miercuri 01.04.2009)
Chiftelute vegetale cu varza rosie calita si piure de cartofi (Marti 31.03.2009)
Ghiveci calugaresc (Luni 30.03.2009)
Hollywood Multiplex Lotus (Vineri 27.03.2009)
Pagini :  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10   Urmatoarea pagina 
Realitatea Romaneasca


© 2001 - 2017 Realitatea Bihoreana. Toate drepturile rezervate.



contact


abonamente | redactia | termeni si conditii | confidentialitate | copyright | suport tehnic
Valid HTML 4.0 Transitional
gazduire siteuri
gazduit de fhr.ro