Agenda: (Realitatea bihoreana)

Realitatea bihoreana
Marti 28.03.2017
  Home
  Editorial
  Actualitate
  Economie
  Politica
  Sport
  Agenda
  Starea vremii
  Horoscop
  Arhiva
  Contact

  MEMBRI  
Cont
Parola
Inregistrare 
am uitat parola
Agenda
Reteta noastra: Salata de Parma cu cartofi noi
Reteta noastra: Salata de Parma cu cartofi noi
Ingrediente pentru 5 portii: 1 kg cartofi noi, 250 g mazare boabe proaspata, 60 g ceapa, 60 g margarina, 400 ml supa de carne (din cub), pepene galben, 300 g sunca de Parma taiata in felii subtiri
Sosul: 100 ml otet de mere, 100 ml vin alb sec, sare, piper macinat, putin zahar, 100 ml ulei de floarea soarelui, 30 g verdeata de... citeste
Oua Casino pe suport de salata Frantuzeasca
Oua Casino pe suport de salata Frantuzeasca
Ingrediente pentru 5 portii: - 10 oua fierte tari, 1 kg zarzavat frantuzesc
pentru salate (congelat), 250 g cartofi, 250 g mere, 150 g castraveti in otet, 250 g maioneza fara ou (din comert), 250 g iaurt sau chefir, 15 g mustar, 100 ml smantana, verdeata de patrunjel. Decor: 1 ardei gras rosu, sare, piper macinat.
Modul de preparare: Ouale se... citeste
Agenda
Autor : Realitatea Bihoreana


Ingrediente pentru 5 portii:
- 300 g. agrise
- 35 foi de vita de vie
- 100 g. margarina vegetala
- 50 g. faina
- 200 ml. smantana de soia
- 30 g. verdeata de marar
- 10 g. boia de ardei
Umplutura: 220 g. orez
- 350 g. ciuperci
- 60 g. margarina vegetala
- 30 g. verdeata de patrunjel
- 60 g. ceapa
- 50 g. cascaval vegetal ras
- sare.

Modul de preparare:
Ceapa si ciupercile curatate, spalate si tocate marunt, putin sarate, se inabusesc in 40 g. margarina vegetala infierbantata, apoi se amesteca cu cascavalul vegetal ras si verdeata de patrunjel spalata, zvantata si tocata marunt si orezul fiert pe jumatate. Foile de vita de vie se spala bine, jumatate din ele se taie in fasii subtiri si impreuna cu foile intregi se oparesc 15 minute in apa fierbinte. Foile intregi de vita de vie se umplu cu compozitia de orez si ciuperci pregatita si se ruleaza ca sarmalutele. Foile taiate in fasii, se preseaza putin si se pune un strat pe fundul unui vas termorezistent, peste ele se aseaza jumatate din cantitatea de agrise, curatate si spalate. Peste ele urmeaza sarmalutele, apoi iarasi agrise, apoi toate se acopera cu fasiile din foi de vita ramase. Se toarna atata apa sarata peste ele cat sa le cuprinda si se pun sa fiarba la un foc domol. Cand mancarea este gata fiarta, i se da consistenta cu un rantas, alb, preparat din margarina vegetala, infierbantat cu faina, boia de ardei, verdeata de marar si se stinge cu apa fierbinte. Se ofera cu smantana de soia.




Data adaugarii: Vineri 05.06.2009
ALTE ARTICOLE DIN ACEASTA CATEGORIE
Reteta noastra: Salata de Parma cu cartofi noi (Vineri 26.06.2009)
(Vineri 05.06.2009)
Greva in administratie (Marti 02.06.2009)
Caravana Filmelor la Oradea (Vineri 15.05.2009)
Greva de avertisment in Justitie (Luni 11.05.2009)
Oua Casino pe suport de salata Frantuzeasca (Marti 28.04.2009)
Sonetele lui Shakespeare puse pe muzica (Joi 23.04.2009)
Recrutari pentru Politie, Armata si SRI (Vineri 17.04.2009)
Selectie la fotbal (Miercuri 15.04.2009)
Agenda culturala (Marti 14.04.2009)
Eliberarea abonamentelor unice (Joi 09.04.2009)
Minciunele (Miercuri 01.04.2009)
Chiftelute vegetale cu varza rosie calita si piure de cartofi (Marti 31.03.2009)
Ghiveci calugaresc (Luni 30.03.2009)
Hollywood Multiplex Lotus (Vineri 27.03.2009)
Pagini :  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10   Urmatoarea pagina 
Realitatea Romaneasca


© 2001 - 2017 Realitatea Bihoreana. Toate drepturile rezervate.



contact


abonamente | redactia | termeni si conditii | confidentialitate | copyright | suport tehnic
Valid HTML 4.0 Transitional
gazduire siteuri
gazduit de fhr.ro