Agenda: Reteta noastra: Salata de Parma cu cartofi noi (Realitatea bihoreana)

Realitatea bihoreana
Duminica 20.08.2017
  Home
  Editorial
  Actualitate
  Economie
  Politica
  Sport
  Agenda
  Starea vremii
  Horoscop
  Arhiva
  Contact

  MEMBRI  
Cont
Parola
Inregistrare 
am uitat parola
Agenda
Reteta noastra: Salata de Parma cu cartofi noi
Reteta noastra: Salata de Parma cu cartofi noi
Ingrediente pentru 5 portii: 1 kg cartofi noi, 250 g mazare boabe proaspata, 60 g ceapa, 60 g margarina, 400 ml supa de carne (din cub), pepene galben, 300 g sunca de Parma taiata in felii subtiri
Sosul: 100 ml otet de mere, 100 ml vin alb sec, sare, piper macinat, putin zahar, 100 ml ulei de floarea soarelui, 30 g verdeata de... citeste
Oua Casino pe suport de salata Frantuzeasca
Oua Casino pe suport de salata Frantuzeasca
Ingrediente pentru 5 portii: - 10 oua fierte tari, 1 kg zarzavat frantuzesc
pentru salate (congelat), 250 g cartofi, 250 g mere, 150 g castraveti in otet, 250 g maioneza fara ou (din comert), 250 g iaurt sau chefir, 15 g mustar, 100 ml smantana, verdeata de patrunjel. Decor: 1 ardei gras rosu, sare, piper macinat.
Modul de preparare: Ouale se... citeste
Agenda
Reteta noastra: Salata de Parma cu cartofi noi
Reteta noastra: Salata de Parma cu cartofi noi
Autor : Realitatea Bihoreana


Ingrediente pentru 5 portii: 1 kg cartofi noi, 250 g mazare boabe proaspata, 60 g ceapa, 60 g margarina, 400 ml supa de carne (din cub), pepene galben, 300 g sunca de Parma taiata in felii subtiri
Sosul: 100 ml otet de mere, 100 ml vin alb sec, sare, piper macinat, putin zahar, 100 ml ulei de floarea soarelui, 30 g verdeata de patrunjel.

Modul de preparare: Cartofii noi se curata de coaja si intregi se fierb in apa putin sarata, se scurg si cand s-au racit se taie in rondele. Mazarea boabe se spala. Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si se caleste putin in margarina infierbantata. Se presara mazarea peste ea si jumatate din supa de carne se toarna peste ele si se fierb 15 minute pana se inmoaie. Pepenele galben se curata de coaja, se indeparteaza samburii, se taie in 6-8 felii si acestea se taie apoi in bucati de 3 cm. Supa ramasa se amesteca cu otet de vin si se fierbe. Se sareaza, se pipereaza si se pune si putin zahar si cand se ia jos de pe foc, se amesteca si uleiul si verdeata de patrunjel spalata si tocata fin. Prima data se amesteca in acest sos cartofii, apoi mazarea cu sucul impreuna si la urma se amesteca pepenele galben. Feliile subtiri de sunca se aranjeaza frumos cate 2-3 bucati si se aseaza in jurul lor salata pregatita.



Data adaugarii: Vineri 26.06.2009
ALTE ARTICOLE DIN ACEASTA CATEGORIE
Cotlet de porc harghitean (Marti 03.02.2009)
Expozitie grafica la Arte Vizuale (Luni 02.02.2009)
Patura pargalita cu hribi uscati (Luni 02.02.2009)
Concert simfonic (Luni 02.02.2009)
Noi norme de evaluare a artistilor (Luni 02.02.2009)
Cotlet de porc impanat cu carnati taranesti (Vineri 30.01.2009)
Gulas cu fasole si unghii de porc (Joi 29.01.2009)
"Pescarusul", pe scena teatrului oradean (Miercuri 28.01.2009)
Cursuri de arta fotografica pentru incepatori (Miercuri 28.01.2009)
Concert Phoenix (Miercuri 28.01.2009)
Salata poloneza de heringi (Miercuri 28.01.2009)
O oradeanca semifinalista la Eurovision (Marti 27.01.2009)
Galuste bolognese cu sunca (Marti 27.01.2009)
Tudor Gheorghe, in concert la Oradea (Luni 26.01.2009)
Tuslama de vitel (Luni 26.01.2009)
Pagini :  Pagina precedenta  1  2  3  4  5  6   7  8  9  10   Urmatoarea pagina 
Realitatea Romaneasca


© 2001 - 2017 Realitatea Bihoreana. Toate drepturile rezervate.



contact


abonamente | redactia | termeni si conditii | confidentialitate | copyright | suport tehnic
Valid HTML 4.0 Transitional
gazduire siteuri
gazduit de fhr.ro